Verzending

Waarom worden onze bestellingen verzonden via briefpost?

Wij begrijpen dat je je wellicht afvraagt waarom we ervoor hebben gekozen om onze bestellingen via briefpost te verzenden. Het antwoord ligt in onze inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze producten zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Hier zijn een paar redenen waarom we briefpost verkiezen:

1. Duurzaamheid: Onze producten zijn licht van gewicht en compact van formaat. Dit betekent dat ze gemakkelijk in een envelop passen en zonder problemen door de brievenbus kunnen. Door te kiezen voor briefpost verminderen we het gebruik van grotere verpakkingsmaterialen en dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met traditionelere verzendmethoden.

2. Minder brandstofverbruik: Door onze producten via briefpost te verzenden, verminderen we de noodzaak van grotere transportvoertuigen en dragen we bij aan een lager brandstofverbruik. Dit draagt op zijn beurt bij aan het verminderen van luchtvervuiling en de impact op het milieu.

3. Efficiëntie: Onze verzendmethode is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook efficiënter. Briefpost heeft vaak kortere verwerkingstijden, wat betekent dat je jouw bestelling sneller in handen hebt.

4. Kostenbesparing: Doordat we gebruikmaken van briefpost, kunnen we onze verzendkosten beheersen en onze producten tegen een betaalbare prijs aanbieden. Dit is gunstig voor zowel ons als voor jou als klant.

Hoe wordt er verzonden en wat is de gemiddelde levertijd?

We verzenden al onze bestellingen via PostNL, een betrouwbare partner in Nederland. De gemiddelde levertijd voor bestellingen die via briefpost worden verzonden, bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen. Dit betekent dat je jouw producten snel kunt verwachten nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Belangrijk om te weten: Bij grotere orders kan het voorkomen dat we ervoor kiezen om deze via pakketpost te verzenden. Dit doen we om de veiligheid van de producten te waarborgen. Hoewel onze voorkeur bij briefpost ligt vanwege de duurzaamheid, willen we ervoor zorgen dat je bestelling in perfecte staat bij je aankomt. Ongeveer 90% van onze orders wordt echter nog steeds via briefpost verzonden, omdat we blijven streven naar een zo milieuvriendelijk mogelijke aanpak.

Kortom, onze keuze voor het verzenden van bestellingen via briefpost is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. We geloven dat zelfs kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken, en we waarderen jouw steun voor onze inspanningen op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Heb je nog vragen over onze verzendmethode, levertijden of andere aspecten van ons bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Met groene groeten,

Team Usables