Nieuw Binnenkort!

Bij Usables zetten we ons voortdurend in om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor jouw dagelijkse behoeften. We zijn verheugd aan te kondigen dat er binnenkort een nieuw product aan ons assortiment wordt toegevoegd waar jullie al langere tijd naar hebben gevraagd!

Introducing: De Duurzame Milieuvriendelijke Afsluitbare Beker

Met de recente invoering van de sup-heffing in Nederland begrijpen we dat er een groeiende behoefte is aan alternatieven voor wegwerpplastic, vooral voor dranken onderweg. Onze nieuwste toevoeging is een duurzame afsluitbare beker die perfect is voor zowel warme als koude dranken, zoals jouw favoriete koffie.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Gemaakt van Wheat Straw Plastic: Net als al onze producten is deze beker gemaakt van wheat straw plastic, wat betekent dat je kunt genieten van je drankjes terwijl je het milieu beschermt.
 2. Capaciteit van 420ml: Deze beker biedt voldoende ruimte voor jouw drankje, of het nu gaat om een oppeppende espresso of een verfrissende ijskoffie.
 3. Afsluitbaar Deksel: Geen lekken of morsen meer! De beker is voorzien van een goed afsluitbaar deksel, zodat je onderweg van je drankje kunt genieten zonder je zorgen te maken over ongelukjes.

  Blijf Op de Hoogte!

  We begrijpen dat je waarschijnlijk niet kunt wachten om deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment uit te proberen. Daarom willen we je de kans geven om als eerste op de hoogte te worden gesteld zodra de beker beschikbaar is. Laat je e-mailadres achter en we zullen je een melding sturen zodra het product klaar is om te bestellen.

  Mis Deze Spannende Lancering Niet! Schrijf je Nu In voor Updates: 

  Bij Usables zetten we ons in voor jouw comfort en het milieu. Met de introductie van deze nieuwe beker streven we ernaar om jouw ervaring van onderweg drinken te verbeteren en tegelijkertijd positieve stappen te zetten richting een groenere toekomst.

  Bedankt voor je voortdurende steun aan duurzame keuzes en innovatieve oplossingen. We kijken ernaar uit om je binnenkort op de hoogte te houden van de lancering van onze nieuwe afsluitbare beker!

  Met groene groeten,

  Team Usables