FAQ

1. Wat is wheat straw plastic?

Wheat straw plastic is een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic, gemaakt van tarwestro, een bijproduct van de tarweoogst. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

2. Zijn jullie producten biologisch afbreekbaar?

Ja, veel van onze producten zijn biologisch afbreekbaar, waaronder onze besteksets die zijn gemaakt van wheat straw plastic. Dit betekent dat ze kunnen worden afgebroken in de natuur zonder schade aan het milieu.

3. Waar worden jullie producten geproduceerd?

Onze producten worden geproduceerd volgens hoge kwaliteitsstandaarden en ethische praktijken. We werken samen met geselecteerde fabrikanten die onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit delen.

4. Zijn jullie producten geschikt voor dagelijks gebruik?

Absoluut, onze producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn duurzaam en functioneel. Of je nu thuis bent, onderweg, op school of op het werk, onze producten zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

5. Zijn jullie producten geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Ja, onze producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat ze gemaakt zijn van duurzame en plantaardige materialen zonder dierlijke ingrediënten.

6. Is wheat straw plastic lactosevrij?

Ja, wheat straw plastic is volledig lactosevrij. Aangezien het wordt gemaakt van tarwestro en niet afkomstig is van zuivelproducten, bevat het geen lactose en is het veilig voor mensen met lactose-intolerantie.

7. Hoe lang duurt de verzending binnen Nederland?

De verzending binnen Nederland duurt doorgaans 1-2 werkdagen nadat je bestelling is verwerkt. We streven ernaar om je producten zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

8. Bezorgen jullie ook internationaal?

Nee, op dit moment bezorgen wij alleen binnen Nederland. We zijn momenteel niet in staat om internationale bestellingen te verwerken of te bezorgen.

9. Wat zijn de bezorgkosten binnen Nederland?

De bezorgkosten binnen Nederland kunnen variëren op basis van de grootte en het gewicht van je bestelling, evenals je exacte locatie. Tijdens het afrekenen worden de bezorgkosten duidelijk weergegeven voordat je je bestelling bevestigt.

10. Wat is jullie retourbeleid?

We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Raadpleeg ons contactformulier op onze website voor meer informatie over het retourneren van producten en het aanvragen van terugbetalingen.